FAQ
Starta om pillboxen
Per Nilsson avatar
Skrivet av Per Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland kan det vara så att din pillbox behöver startas om för att fungera perfekt. 😊

1. Stäng tillfälligt av Bluetooth på din mobil.

2. Ta ut alla dina mediciner ur din pillbox.

3. Om du ser att det finns smuts eller liknande i facken kan det vara bra att torka av dem med en fuktig trasa.

4. På sidan av pillboxen sitter det en knapp, tryck och håll inne denna knappen i cirka 10 sekunder.

5. När du har släppt knappen kommer sidolampan att börja lysa grönt.

6. När den har slutat lysa grönt, sätt på Bluetooth på mobilen igen så kommer appen att ansluta till pillboxen igen. Eventuellt kan du få varningar om att du har lågt batteri och att du har tagit ut mediciner men du kan ignorera dessa här.

7. Lägg sedan tillbaka dina mediciner i boxen och se till att det finns mediciner i alla facken (så det kan vara en idé att göra detta hemma när du har alla dina mediciner tillgängliga). Tar du två gånger om dagen så kontrollera att alla morgonmediciner ligger i A-kolumnen och alla kvällsmediciner i B-kolumnen. Du kommer sedan få en notifiering från appen som säger att pillboxen är på och att du kan fortsätta använda den som vanligt!

Om du skulle stöta på några problem så kan vi svara på dina frågor direkt i chatbubblan till höger!