FAQ
Varför lyser min pillbox rött?
Per Nilsson avatar
Skrivet av Per Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om pillboxen lyser konstant rött, utan att blinka, beror detta på att den har hamnat i ett felläge och behöver startas om. Du kan då starta om den genom att:

1. Hålla inne knappen på sidan av pillboxen tills den slutar lysar rött.

2. När det slutar lysa rött, tryck snabbt på knappen igen. Pillboxen startas då upp och kommer efter en kort stund att ansluta igen.

Skulle detta ej fungera kan du prova följande:

Töm pillboxen på mediciner och tryck sedan på knappen på sidan av pillboxen, håll inne denna i 30 sekunder och släpp sedan. Pillboxen kommer då att startas om.