FAQ
Koppla upp till en ny pillbox
Per Nilsson avatar
Skrivet av Per Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du bytt ut din pillbox så kan du koppla upp dig till den nya pillboxen genom att:

1. Gå in på tabben Inställningar

2. Bocka i Debuginformation

3. Tryck ca 10ggr på rutan som visas med versionsnummer i

4. Nu ska det ha kommit fram några extra, tidigare dolda alternativ

5. Tryck på “Unpair pillbox”

6. Se till att pillboxen ligger på laddning

7. Gå in på tabben Dashboard och tryck högst uppe i högra hörnet där det är ett frågetecken

8. Tryck på knappen för att söka efter den nya pillboxen

9. Snart ska den ha hittat pillboxen, välj att ansluta till den och dess mjukvara kommer nu börja uppdateras. Försök se till att appen inte slocknar förrän uppdateringen är klar.

10. Låt pillboxen ligga på laddning tills den når en batterinivå på 100%

11. Nu är din nya pillbox redo att börja användas!