Notifikationer til medarbejdere
Opdateret over en uge siden

Notifikationerne gør det nemt at holde øje med aktiviteten i din kalender. Hver gang dine kunder booker eller aflyser en tid online, vil du modtage en notifikation herpå. For at se notifikationer skal du trykke på ikonet med klokken i øverste højre hjørne.

Når der modtages en notifikation i Planway, vil der som standardindstilling blive sendt en notifikations-mail til den mailadresse, der er tilknyttet medarbejderen.