Slet medarbejder
Opdateret over en uge siden

Hvis en medarbejder skal slettes fra din forretning, kan det nemt gøres ved følgende:

1. Gå til Personale i topmenuen

2. Vælges Personale i undermenuen

3. Tryk ind på medarbejderen, du ønsker at slette

4. Rul ned til bunden af medarbejderprofilen og vælg Slet medarbejder

Det er ikke muligt at slette brugeren, der har oprettet forretningen i Planway (ejeren). Hvis du ønsker dette, bedes du skrive i chatten til højre i bunden af skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com.