Tilføj medarbejder til afdeling
Opdateret over en uge siden

Den samme medarbejder kan sagtens være tilknyttet flere afdelinger.

For at tilføje/fjerne en medarbejder fra en afdeling kan du gøre følgende:

1. Vælg Personale i topmenuen og herefter Personale i undermenuen

2. Tryk ind på medarbejderen, der skal tilknyttes eller fjernes fra en afdeling

3. Rul ned til afsnittet Afdelinger og markér de afdelinger, medarbejderen skal være tilknyttet

4. Gem på knappen øverst

Medarbejderens arbejdstider kan tilføjes forskudt eller på samme tid i afdelingerne.
Tilføj arbejdstider under Personale -> Arbejdstider -> Skift mellem afdelingerne via knappen øverst.

Medarbejderen vil kun kunne bookes i de afdelinger, hvor der er oprettet arbejdstider, men vil blive vist i den interne kalender, så snart vedkommende er tilføjet afdelingen.

Læs også: Tilføj arbejdstider