Kassesystem
Produkter
Salg af produkter uden service
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil sælge et produkt, uden det er en del af en aftale med en tilknyttet service, kan det gøres ved at gå til Kalender og herefter Nyt køb. Her skal du indsætte produkterne til salget. Kunden kan registreres øverst i salgsvinduet.

For at gennemføre betalingen skal du trykke Betal xx kroner og herefter vælge kundens betalingsmetode. Når betalingsmetoden er bekræftet, kan du vælge at sende kvitteringen til kunden på e-mail eller åbne kvitteringen som en PDF.