Kalender
Opret Anden aftale
Opdateret over en uge siden

Funktionen Anden aftale bruges til at skrive ikke-kunderelaterede aftaler ind i kalenderen og i den forbindelse blokere for online booking i aftalens varighed. Aftalerne er grå i kalenderen, og du har mulighed for at tilføje en overskrift og en beskrivelse af, hvad aftalen omhandler.

Du opretter en Anden aftale direkte i kalenderen:

1. Tryk på tidspunktet for aftalen i kalenderen og vælg Anden aftale

2. Udfyld tidspunktet og de informationer, du ønsker at tilknytte aftalen

3. Gem aftalen ved at trykke Opret tid