FAQ
Hvordan fungerer kundelogin?
Opdateret over en uge siden

Du kan nemt lade dine kunder administrere deres aftaler via online booking. Når online booking er aktiveret, vil dine kunder som udgangspunkt få mulighed for at bestille og afbestille aftaler.

Når dine kunder bestiller en tid, opretter de sig med telefonnummer og e-mail. E-mailen skal senere bruges til at logge ind med, hvilket gøres ved at trykke på ”Kundelogin” øverst i højre hjørne af din online booking side. For at logge ind skal kunden indtaste sin e-mail, hvorefter der bliver sendt et login link til kundens mail. Når kunden trykker på linket, er vedkommende logget ind med det samme.

Afbestilling gøre ved at trykke på ”Mine tider”/”Mine aftaler” og herefter på den aftale, der skal afbestilles.