Opret journal
Opdateret over en uge siden

I Planway har du mulighed for at føre journal på dine kunder.

For at bruge funktionen, skal du først aktivere appen:

1. Gå til Apps og aktiver Journal

2. Gå herefter til Kunder og vælg den kunde, du vil oprette et journalindlæg til

3. Tryk på Journal i undermenuen og brug knappen Opret nyt indlæg

4. Indsæt din tekst og eventuelle filer

5. Gem ved at trykke Opret journalindlæg

Fremover kan du finde kundens journal på denne side eller via kundens aftaler i din kalender. Det gør du ved at trykke på aftalen og herefter på bog-ikonet ("Vis journaler").