Indstillinger
Services
Hvordan fungerer ventetid?
Opdateret over en uge siden

Har du brug at have behandlinger, der forløber som følgende: 1) Opstart 2) Pause, hvor andre kunder kan booke en tid 3) Afrunding? Så er det ventetider, du skal bruge til at optimere dine bookinger i kalenderen.

For at tilføje ventetid til en service skal du gøre følgende:

1. Gå til Indstillinger og derefter på Services

2. Tryk ind på servicen, hvor der skal tilføjes ventetid

3. Tryk på Tilføj ventetid ved feltet Varighed

4. Tilføj opstartstiden under Varighed

5. Tilføj pausetiden under Ventetid. Her vil andre kunder kunne booke en tid

6. Tilføj tidsforbruget til afslutningen under Afslutning

7. Gem ændringerne på knappen øverst

Kunden vil kun se den fulde varighed fra start til slut, mens andre kunder vil kunne booke sig ind i behandlingens ventetid.

Læs også: Opsætning af online booking