Indstillinger
Abonnement
Find din faktura for Planway Premium
Opdateret over en uge siden

Når du er logget ind i Planway, kan du finde alle dine fakturaer for betaling af dit Planway Premium abonnement.

1. Tryk på Indstillinger og herefter Abonnement

2. Nederst på siden kan du åbne dine fakturaer ved at trykke på printer-ikonet

Betalingen for Planway Premium trækkes automatisk fra det kort, der er registreret. Du kan opdatere kortoplysningerne på knappen Opdater betalingskort.

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til chatten til højre i bunden af skærmen, eller skrive til info@planway.com