Tilføj/Slet en afdeling
Opdateret over en uge siden

Hvis din forretning har flere afdelinger, kan du tilføje dem alle i Planway.

1. Gå til Indstillinger og vælg Afdelinger i undermenuen

2. Tryk på knappen Ny afdeling

3. Udfyld informationerne for afdelingen

4. Gem ved at trykke Opret afdeling

Din afdeling er nu oprettet og klar til at tage i brug. Fremover skal du være opmærksom på, at nogle indstillinger, bl.a. arbejdstider, skal indstilles individuelt for hver afdeling. Det fremgår af en knap, hvor du kan skifte imellem afdelingerne.

Hvis du senere vil ændre oplysningerne eller slette en afdeling, skal du trykke ind på afdelingen under Indstillinger -> Afdelinger. Slet afdeling-knappen ligger nederst på denne side.

Læs også: Opret ferie-/lukkedage