Indstillinger
Påmindelser
Aktiver bookingbekræftelser og -påmindelser
Opdateret over en uge siden

Denne funktion kræver Premium

For at undgå udeblivelser kan det være en god idé at sende en bookingbekræftelse til dine kunder samt en påmindelse før jeres aftale. I Planway kan du sende bekræftelser og påmindelser på e-mail og SMS.

1. Gå til Indstillinger og herefter Påmindelser

2. Aktiver de beskedtyper, du ønsker at sende til dine kunder ved at markere felterne

SMS-bekræftelser er et tilkøb*

3. Gem via knappen øverst

Bekræftelsen udsendes, idet bookingen er gennemført. Du angiver selv, hvor mange timer før aftalens start, kunden skal modtage påmindelsen.

* SMS-bekræftelser koster 49 øre ekskl. moms pr. afsendt besked.

Betalingen trækkes månedligt på det betalingskort, du har tilknyttet Planway Premium eller i forbindelse med trækning af abonnementet.

Du finder fakturaer for betalte SMS-bekræftelser under Indstillinger -> Abonnement.

Alle e-mailbeskeder samt SMS-påmindelser er inkluderet i abonnementsprisen og koster ikke ekstra.

Læs også: Venteliste

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com