Indstillinger
Påmindelser
Tilpas tiden for udsendelse af påmindelser
Opdateret over en uge siden

I Planway kan du selv definere, hvor lang tid før en aftale, kunden skal modtage en påmindelse. Du kan også undgå at sende SMS'er til dine kunder om natten ved at definere et tidsrum, som SMS'er må sendes i.

1. Gå til Indstillinger og herefter Påmindelser

2. Når påmindelserne er aktiveret, kan du tilpasse informationerne i felterne Timer før aftalen samt Definer intervallet dine SMS'er må sendes i*

3. Gem på knappen øverst

*Hvis du f.eks. sætter et interval, der hedder 06:00 – 23:00, vil dine SMS’er kun blive sendt i det tidsrum. Hvis en kunde oprindeligt skulle have modtaget en SMS kl 04:00, vil beskeden i stedet blive sendt kl 06:00.

Bemærk, udsendelse af SMS'er kræver Planway Premium abonnement.