FAQ
Hvor sikker er min Planway-bruger?
Opdateret over en uge siden

Hos Planway går vi meget op i dine datas sikkerhed, og vi laver derfor mange daglige backups af hele systemet. Det betyder, at vi altid har sikkerhedskopier af Planway liggende i tilfælde af, at der skulle ske noget uforudsigeligt.

Planway lever desuden helt op til persondatalovgivningen (GDPR), hvilket blandt andet betyder, at alt data i Planway er krypteret. Alt din data i Planway tilhører dig, og vi deler det ikke med tredje part.