Kassesystem
Salg
Opret faktura til senere betaling
Opdateret over en uge siden

Denne funktion kræver Premium

I Planway kan du oprette en faktura til din kunde til senere betaling.

Du kan oprette en faktura på et salg via Nyt køb-knappen eller ved Gå til betaling på en aftale i kalenderen. Tryk Opret faktura nederst til højre i salgsvinduet. Du vil blive bedt om at vælge en betalingsfrist, og herefter kan du sende fakturaen til kundens e-mail.

Bemærk, du skal udfylde dine faktureringsoplysninger, inden du sender fakturaen til kunden. Det gøres under Indstillinger -> Generelt.

Registrer betaling af faktura

Når du skal registrere en betaling på en faktura, skal du finde fakturaen under Kassesystem og herefter Salg i undermenuen. Tryk på det grønne pengepose-ikon til højre på salgslinjen for at registrere betalingen.

Læs også: Online betaling

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com