Indstillinger
Online booking
Indsæt forretningens egne betingelser
Opdateret over en uge siden

Har din forretning en afbudspolitik eller andre betingelser, som kunden skal acceptere for at booke en tid, kan de sættes ind på to måder - via et pop op-vindue eller et afkrydsningsfelt på din bookingside.

Betingelser i pop op-vindue

1. Gå til Indstillinger og vælg Online booking i undermenuen

2. Rul ned til afsnittet Egne betingelser

3. Indsæt dine betingelser i tekstfeltet

4. Aktivér feltet Vis som popup når kunderne booker online

5. Gem på knappen øverst

Teksten vil poppe op og skulle godkendes af kunden, idet bookingsiden åbnes.

Betingelser i afkrydsningsfelt

1. Gå til Indstillinger og vælg Online booking i undermenuen

2. Rul ned til afsnittet Brugerdefinerede rettigheder

3. Indsæt betingelsen med en overskrift/kort sætning og tilføj eventuelt en uddybende tekst

4. Vælg om feltet skal være påkrævet at acceptere for kunden

5. Vælg om kunden skal godkende betingelsen ved hver booking - ellers vil den blot blive vist for kunden første gang, der bookes en tid

6. Gem på knappen øverst

Betingelsen skal godkendes af kunden i bookingprocessen ved at afkrydse feltet.

Bemærk, oprettelse af brugerdefinerede rettigheder kræver Premium.

Læs også: Online betaling