Indstillinger
Online booking
Luk online booking i længere periode
Opdateret over en uge siden

Skal du være væk fra forretningen i en længere periode, f.eks. i forbindelse med en rejse eller barsel, kan du lukke for online booking, mens du er væk.

Luk hele forretningen i en periode:

1. Gå til Personale og vælg Lukkedage i undermenuen

2. Tryk på Opret ny lukkedag og indtast intervallet for lukningen

Har du flere afdelinger, kan du også vælge, hvilke afdelinger lukkedagene skal gælde for

3. Gem ved at trykke Opret lukkedag

Ønsker du at åbne op for online booking igen før det valgte sluttidspunkt, kan du altid ændre intervallet igen.

Luk online booking hos en enkelt medarbejder i en periode:

1. Gå til medarbejderens kalender, tryk et vilkårligt sted og vælg Anden aftale

2. Indtast starttidspunktet, vælg daglige gentagelser og antallet af gentagelser

Hvis fraværet varer længere end maks. antal gentagelser, skal processen gentages herefter

Bemærk, gentagelses-funktionen er forbeholdt Planway Premium abonnenter

3. Udfyld de resterende oplysninger

4. Gem ved at trykke Opret tid

Gentag processen, hvis medarbejderen er tilknyttet flere afdelinger