Om du tappar bort ditt kort kan du tillfälligt frysa kortet i appen. När kortet är fryst går det inte att handla med. Hittar du ditt kort igen låser du upp det i appen. Välj Profil i menyn och gå sedan in i Kortinställningar. Där hittar du funktionen Frys ditt kort tillfälligt.
Vänligen observera: Om du misstänker bedrägeri, eller om ditt kort har försvunnit eller blivit stulet, ska du spärra det permanent. Detta gör du också under Kortinställningar.