Alle collectiesEasily Charged appConnecties
Ik heb een aansluitbaar laadstation; hoe voer ik mijn instellingen voor slim laden in?
Ik heb een aansluitbaar laadstation; hoe voer ik mijn instellingen voor slim laden in?
Pluginvest Help avatar
Geschreven door Pluginvest Help
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Easily Charged app kun je op het “Dashboard” je laadvoorkeuren instellen:

• Starttijd: Geef aan wanneer het opladen moet starten. Nadat je de laadkabel aansluit en de eerste update plaatsvindt, stopt Pluginvest het opladen tot de ingestelde starttijd. Slim opladen zonder starttijd is ook mogelijk; in dat geval wordt direct na de eerste update begonnen met kalibreren en zoeken we de groenste en voordeligste laadmethode.

• Vertrektijd: Stel in wanneer je auto volledig opgeladen moet zijn. Dit kan voor de volgende dag, of voor een specifieke datum en tijd in de toekomst.

• Wekelijkse planning: Plan je vertrektijden voor de hele week in een overzichtelijke agenda.

• Boost-modus: Activeer deze modus als je direct wilt opladen. Hiermee wordt Smart Charging tijdelijk overruled. Je kunt dit doen via de drie puntjes rechtsboven in het dashboard.

• Smart Charging aan/uit: Schakel Smart Charging tijdelijk uit en stel in voor hoelang dit geldt.