1. Logga in på pluttra.se från en dator och välj "Exporter" i menyn.

2. Klicka sedan på "+ Skapa export" högst upp i hörnet till höger på sidan.

3. Här går det att välja innehållstyp, avdelning för allmän dokumentation och vilket barn för individuell dokumentation. Längst ner visas vilka ögonblick eller reflektioner som kommer vara med i exporten utifrån den angivna filtreringen. Klicka på "Exportera innehållet" när allt ser bra ut och exporten är klar att genomföras.

PS. Här är en instruktionsfilm som beskriver hur exporter går till ds.

https://youtu.be/5MJNkVmmFZ0?list=PLyyf2_lH9nwcdzU9oWlseeavVpVOs1vi0