Det mail som skickas ut med inloggningsuppgifter innehåller en länk för att starta upp ett konto.
Ibland händer det att denna länk inte går att klicka på, det beror på att e-postprogrammet som öppnar mailet inte vill hantera det som en länk.
Enklaste lösningen är då att: kopiera länkadressen och klistra in den i en webbläsare så kommer du att tas till rätt sida och ha möjligheten att skapa ditt konto