Newsroom
Welke content dien ik aan de Mediakit toe te voegen?
Rob ten Hoove avatar
Geschreven door Rob ten Hoove
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Mediakit van jouw Newsroom kan je foto’s plaatsen van de woordvoerder(s) van jouw organisatie. Denk ook aan specifieke campagne-content, zodat media niet zelf op zoek hoeven naar afbeeldingen bij een persbericht. Ook afbeeldingen van het product, de werkplaats, collega’s, de software of andere content valt hier te plaatsen.

Tip: ga bij Google Afbeeldingen naar instellingen, klik op gebruiksrechten, klik op gelabeld voor hergebruik, en je vindt afbeeldingen die rechtenvrij zijn. Deze kunnen media gebruiken zonder risico op een boete van de rechthebbende partij, dus zijn handig om in jouw mediakit te plaatsen.