Hoe upload ik mijn eigen contacten?
Rob ten Hoove avatar
Geschreven door Rob ten Hoove
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door naar het kopje "Mijn Contacten" te gaan, kan je zelf contacten uploaden. Je hebt de volgende mogelijkheden om contacten te uploaden:

• Deze kan je één voor één uploaden door te klikken op "Nieuw contact".

• Het is ook mogelijk om meerdere contacten in één keer toe te voegen. Dit doe je door een Excel (.xlsx, .xls of .csv) te uploaden via het kopje "Meer Opties" > "Contacten Importeren". Download eerst het voorbeeldbestand om er zeker van te zijn dat je de juiste indeling gebruikt.