Hoe maak ik een perslijst?
Rob ten Hoove avatar
Geschreven door Rob ten Hoove
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor elke journalist, staat een vierkantje. Door daarop te klikken, selecteer je hem/haar. Vervolgens kan je dit segment opslaan, door op ‘save segment’ te klikken bovenin het scherm. Door steeds een aantal journalisten op te slaan in een lijst, maak je een perslijst.

Let op: op basis van je abonnement mag je een X-aantal mails per maand uitsturen. Let er dus op dat je kritisch bent als je een perslijst opstelt.