Privacy & Presscloud
Hoe beschermen jullie de persoonsgegevens van gebruikers?
Rob ten Hoove avatar
Geschreven door Rob ten Hoove
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De AVG vereist dat wij passende technische en organisatorische maatregelen nemen om de persoonsgegevens die wij verwerken goed te beveiligen. Zodoende doen wij er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van jouw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met jouw gegevens te maken hebben, er niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen:

• Beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie;

• De toegang tot de gegevens te beperken tot de personen die de gegevens nodig hebben.