Beställa egna exemplar
E
Skrivet av Eva Ribich
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du som har ett Publit-konto kan beställa provtryck och egna exemplar till bokens produktionspris (moms och frakt tillkommer). För att kunna beställa böcker behöver du skapa ett utkast och ladda upp tryckfiler.

Du kan beställa ett obegränsat antal böcker, oavsett om boken är publicerad (kommersiellt tillgänglig) eller bara sparad som ett utkast på ditt konto.

Faktura eller kvitto på kortbetalning kan endast ställas ut till den som är registrerad på Publit-kontot, men du kan skicka böcker till valfri adress.

Gå till beställningsformuläret genom att klicka på Skapa > Beställning eller genom att markera en tryckt bok och sedan klicka på Skapa beställning eller se videon nedan för mer detaljerade instruktioner.