Generell information
Hur ska man använda tjänsten om man inte har ett företag?
Mattias Christensen avatar
Skrivet av Mattias Christensen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du inte ett registrerat företag? Ingen fara! Du kan fortfarande skapa ett konto och använda Publit på nästan exakt samma sätt, du väljer bara privat konto istället för företagskonto när du registrerar dig.

Det skiljer de två kontoalternativen åt är att du som har privat konto inte har förmånen att betala via faktura. Istället kan du köpa böcker och tjänster från ditt konto med kortbetalning.

När det är dags att fakturera din intjänade avans rekommenderar att du som privatperson använder dig av ett faktureringsbolag, exempelvis Cool Company eller Frilans Finans, som då fakturerar oss på din avans åt dig. Gör du så, så räknas din avans som royalty och du behöver därför inte betala egenavgifter.