Ladda upp färdig bok

Ebok, ljudbok eller tryckt bok

E
Skrivet av Eva Ribich
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa ett utkast för din bok och ladda upp färdiga filer genom att följande steg:

1. Skapa nytt utkast genom att klicka på Skapa och därefter välja bokformat i menyn

2. Ange titel, författare/upphovspersoner, ISBN, beskrivande text m.m.

3. Om titeln redan finns registrerad i Publits system kan du återanvända information när du lägger till en ny utgåva

4. Välj mellan formaten mjukband/pocket/hårdband under Filer och ladda upp tryckfärdig PDF-filer, en fil med bokens inlaga och en fil med bokomslag.

5. Har du en färdig ebok kan du ladda upp en färdig epub-fil direkt (godkända format är epub2 och epub3, ej PDF eller mobi).

6. Laddar du upp en ljudbok ska boken bestå av en enda MP3-fil.

7. Glöm inte att spara ditt utkast!