Skapa en webbshop

Såhär skapar du en shop och lägger till böcker

E
Skrivet av Eva Ribich
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna sälja böcker via en egen webbshop behöver du först publicera en bok på ditt Publit-konto. Skapa sedan en shop, välj shoppen som försäljningskanal och sätt pris inklusive moms (frakt är inte inräknat i priset).

När du publicerat boken och aktiverat försäljningskanalen blir boken synlig i shoppen och tillgänglig för försäljning. Skicka länken direkt till din kundlista, placera den på en hemsida, blogg eller sprid den i dina sociala kanaler.

Se instruktionsfilmen nedan som tar dig genom stegen!