Tryckta böcker
Grundläggande
Går det att byta ut tryckfiler efter publicering?
Mattias Christensen avatar
Skrivet av Mattias Christensen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nej, efter att du publicerat boken kan du varken byta ut omslagsfil eller inlagan. Därför rekommenderar vi att du beställer ett provexemplar innan du trycker på publicera-knappen så att du får chans att se boken i tryck. Knappen för provtryck sitter precis bredvid, omöjligt att missa!

Om du vill korrigera din inlaga föreslår vi att du publicerar en ny upplaga av boken på ditt konto. Då kan du antingen fortsätta sälja den äldre parallellt med den nya, eller avaktivera distributionen så att den senaste upplagan är blir den aktuella.