Hur spårar jag en försändelse?
E
Skrivet av Eva Ribich
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När boken/böckerna är tryckta och har registrerats hos postleverantören blir ett spårningsnummer tillgängligt, oftast 4-5 arbetsdagar efter orderläggning. Spårningsnumret läggs automatiskt upp på ditt Publit-konto och du hittar det under Beställningar.

1. Klicka på menyknappen (ovanför Skapa)

2. Gå till Beställningar

3. I listan över beställningar klickar du på den aktuella ordern för att få fram mer information

4. När ordern har skickats dyker en spårningslänk upp (i de fall paketet väger mer än 2 kg). Om boken skickas som varubrev går det inte att spåra försändelsen längre än att den sorterats hos transportören. Står det istället Ej spårbart har paketet skickats som brev, vilket gör att det inte går att spåra försändelsen.