Avans och försäljning
Vad innebär det att bli fakturakund?

När du skapar ett konto hos Publit har du möjlighet att välja mellan två typer av konton. Valet avgör om du kan bli fakturakund eller inte.

Mattias Christensen avatar
Skrivet av Mattias Christensen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När kan jag ansöka om att bli fakturakund?
Om är registrerad hos Publit som företag och angivit ett svenskt organisationsnummer har du möjlighet att ansöka om att bli fakturakund. Detta innebär att du kan, förutom att betala med kort, välja att betala via faktura när du köper tjänster eller böcker på ditt Publit-konto.

Vad händer efter att jag ansökt?
När du ansökt om att bli fakturakund så trillar ett mejl in i supportens inkorg. Vi behandlar ansökan och kontaktar dig via din angivna mejladress vare sig du är behörig eller inte.

Kan jag betala med faktura som privatkund?
Om du har registrerat dig som privatkund kan vi inte godkänna förfrågan om att bli fakturakund. Om du ändrar kontoinställningen till företag och anger ett svenskt organisationsnummer så behandlar vi din ansökan igen.