Vad kostar det att trycka en bok?
E
Skrivet av Eva Ribich
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du laddar upp tryckfiler till bokens utkast på ditt Publit-konto kommer systemet att analysera innehållet och beräkna produktionspris. Om du inte har färdiga tryckfiler kan du räkna på tryckpriset i vår priskalkylator.

Priset varierar beroende på vilket format du väljer (hårdband/mjukband/pocket), vilka dimensioner (bredd x höjd) och hur många färgsidor boken har.

Alla böcker trycks print on demand vilket innebär att styckpriset är detsamma oavsett vilket antal du beställer och kan räknas ut först när både inlaga och omslag laddats upp. Om du vill trycka en större upplaga rekommenderar vi att du kontaktar ett tryckeri som tillämpar offset-tryck, då tryckkostnaden minskar ju större upplagan blir.

Alla priser anges exklusive moms, frakt tillkommer.