Generell information
Kan jag använda Publit för att sälja direkt till slutkund?
Mattias Christensen avatar
Skrivet av Mattias Christensen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja! Om du har publicerat en e-bok eller tryckt bok via Publit kan du skapa en bokshop, Widgetshop som vi kallar den, från ditt konto och göra boken tillgänglig direkt. Publit är i det här fallet ingen återförsäljare utan agerar som mellanhand mellan dig och din kund – och sköter all hantering i samband med distribution och eventuell kundsupport.

Den stora skillnaden är att du har större frihet i prissättning, får bättre marginaler och kan nå dina kunder direkt. Exempelvis kan du bädda in din shop på en hemsida eller blogg, alternativt på en Facebooksida. Du har också möjlighet att bara bädda in en köpknapp som leder direkt till betalning. Koder att bädda in hittar du när du skapar shopen på ditt konto.