Tryckta böcker
Kan man avpublicera en titel?
Mattias Christensen avatar
Skrivet av Mattias Christensen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När ett tryckt verk är publicerat kan du dessvärre inte radera utgåvan. Du kan däremot avaktivera distributionen till samtliga återförsäljare, och din widgetshop om du har någon. Detta görs genom att trycka på utgåvan, klicka på pris och distribution och därefter bocka av från grönt till rött dit du vill sluta distribuera. När du sparat inställningarna tar det några dagar från samtliga återförsäljare att hämta informationen, inom några dagar går utgåvan inte längre att beställa.

Undantaget från denna regel är om utgåvan är sparat som utkast. Då bockar du bara i den lilla rutan belägen bredvid utgåvan och därefter ska en sopkorg dyka upp ovanför, denna trycker du på.