Lager
Hur ska försändelser till lagret paketeras och märkas?
Sandra Dackefjord avatar
Skrivet av Sandra Dackefjord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Efter att du har lagt en inleveransorder på till Publit-konto ansvarar du själv för att skicka böckerna till Speed Logistics lager, från Publits anslutna tryckeri, eget tryckeri eller ett annat lager. Du förbinder dig även till att paketera och märka leveransen på rätt sätt. I länken nedan kan du ladda ned Speed Logistics instruktioner. (Den fetmarkerade informationen i steg 8 är obligatoriskt att lägga till på pallen.)