Öppna e-bok
E
Skrivet av Eva Ribich
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I det fall ni har konverterat en e-bok laddar ni hem den från ert Publit-konto genom att gå in på bokens titel och där klicka på Filer. För att kunna läsa e-boken måste ni ha ett program som stödjer EPUB-formatet.

Om det är en bok i flödande format rekommenderar vi följande program för läsning på dator, mobil, eller surfplatta:

Mac: Apple Books (ingår i OS X 10.9 eller senare) Kitabu

iPhone eller iPad: Apple Books eller Bluefire Reader

Android: Aldiko

Om det är en bok i fast format rekommenderar vi i första hand Apple Books på Mac eller iPad, och Thorium på PC.