Avans och försäljning
Avansavräkning och utbetalning - så funkar det!
Sandra Dackefjord avatar
Skrivet av Sandra Dackefjord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Avansen på er försäljning (det ni har tjänat) betalas ut i slutet av månaden, efter avslutat kvartal. Om ni har haft försäljning som gett avans under det gångna kvartalet blir en avräkning tillgänglig på ert Publitkonto ca 2 veckor efter att kvartalet avslutats och det är den som ligger till grund för er avansutbetalning.

Om ni har angett bankkontouppgifter på ert Publitkonto gör vi en automatisk utbetalning till ert konto (förutsatt att avansen överstiger 500 kronor), annars inväntar vi en faktura från er. Om avansen för ett kvartal understiger 500 kronor betalas den ut i samband med avansutbetalningen efter kvartal 3.

Ni hittar avansavräkningen genom att klicka på diagramsymbolen som heter "Statistik och rapporter" i menyn till vänster och därefter klickar ni på fliken "Avräkningar".