Kunskapsbas
Kassa
Hur gör jag återköp?

Det händer titt som tätt att en beställning blir fel och då kan du behöva göra ett återköp.

Albin Eklund avatar
Skrivet av Albin Eklund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Oavsett om gästens beställning är skapad från appen, expresskassan eller POS/kassan så gör du alla återköp via kassa-appen.

Väl där så går du till "Kvitton" via sidomenyn och letar upp det kvitto som du vill göra återköp på. Antingen tar du hjälp av sök- och taggfunktionen eller så bläddrar du fram aktuellt kvitto i listan och klickar på raden. Då får du upp kvittot i mitten av skärmen.

Längst ner i det vänstra hörnet hittar du knappen "Återköp". När du klickat på den knappen begär systemet att du ska fylla i en pinkod som din verksamhet tidigare fått välja. Fyll i den och klicka på "OK".

Nu är återköpet genomfört och registrerat. Kunden kommer se sina pengar på kontot igen bara inom ett få bankdagar.