Skapa nyheter i appen

Lägg till dina egna nyheter på appens startsida.

Albin Eklund avatar
Skrivet av Albin Eklund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På admin-sidan kan du själv ladda upp dina bilder och publicera nyheter som presenteras på appens förstasida. Lägg ut information om evenemang, nya produkter eller övriga nyheter som appanvändaren kan vara intresserad av.

Gå till "Nyhetsflöde" via sidomenyn och lägg till en nyhet med knappen "Ny post".

Ladda upp en bild, eller välj en från ditt bildgalleri, genom att klicka på "Välj bild".

Obs! För bästa resultat rekommenderas en kvadratisk storlek på bilden (minst 1080x1080 px) med 132 Dpi (Dots per inch).

När du fyllt på innehållet (bild, titel och text) så återstår det bara att spara. Nyheten publiceras direkt på startsidan i din app. De åtta senaste nyheterna är tillgängliga för appanvändaren att swipea mellan.

__________________________________________________________________

Du kan alltid chatta med oss via admin-portalen om du har några frågor. Klicka på chattbubblan nere i högra hörnet för att starta en konversation med vår support.