Om din scooter börjar åka långsamt beror detta vanligtvis på att batteriet börjar ta slut. Kontrollera batterinivån och avsluta åkturen om batterinivån är för låg för att åka enligt bästa förmåga.

Det kan också handla om att du kör i en specifik zon där scootern inte får färdas lika fort som du kanske är van vid - gågator och trottoarer är zoner där detta är vanligt. Kika i appen efter lila zoner, där kan du förvänta dig att scootern kommer åka långsammare än vanligt.

ÖREBRO

Scootrarna i Örebro har tre körlägen: ECO, N OCH S.

Kontrollera displayen och dubbelklicka på knappen nedanför displayen tills scootern ändrar körläge till S för att scootern ska åka enligt bästa förmåga.