Hulpverleners
Cliëntdossier
Vragenlijsten en modules
Ik of mijn cliënt geraakt niet ingelogd op het module platform, wat nu
Ik of mijn cliënt geraakt niet ingelogd op het module platform, wat nu

Problemen met inloggen in het QIT module platform?

Nele Stinckens avatar
Geschreven door Nele Stinckens
Meer dan een week geleden bijgewerkt

QIT modules gebruikt een apart platform, losstaand van je reeds bestaande QIT platform. De eerste keer dat jij of je cliënt gebruik wilt maken van de modules moet je dus een nieuw account aanmaken.

Surf om dit te doen naar modules.qit.online.

Klik vervolgens in de bovenbalk op "Log in"

Er opent nu een pop up. Klik op "Creëer Account" en vul vervolgens je gegevens in.

Je kan nu aan de slag met de QIT modules.