1. Logga in på din RaceID profil. Var noga med att använda samma mejladress som angavs vid anmälan.
  2. Klicka på "My results" och scrolla ner till "Virtual Races".
  3. Klicka på "Add Result" för loppet du vill ange resultat för.
  4. Fyll i länk till din aktivitet från den tredjepartslösning du använt för tidtagning, exempelvis Garmin/Strava/Polar/Suunto etc (frivilligt)
  5. Fyll i ditt resultat (HH:MM:SS)
  6. Klart. Ditt resultat är nu inlagt och synligt i loppets publika resultatlista.