1. Gå till din Raceprofil (logga in med samma mejladress som du använde när du anmälde dig till loppet)
  2. Klicka på "My results"
  3. Scrolla ned till "Virtual Races" och välj de lopp du vill rapportera resultat för.
  4. Klicka på "Add result"
  5. Summera ihop din genomförda tid och fyll i, om du vill kan du ha en länk till din aktivitet från Strava/Garmin/Suunto etc.
  6. När och om du genomför fler än en aktivitet och vill summera ihop dina genomförda aktiviteter. Gör om steg 1-3 och klicka sedan på "edit" för att redigera och uppdatera ditt inrapporterade resultat. Summera själv ihop tid och skriv in länk till din senast genomförda aktivitet från Strava/Garmin/Suunto etc.

2. Gå till "mina resultat" i profilen och klicka på "lägg till resultat".

3. Fyll i ditt resultat i HH:MM:SS och infoga en länk till din aktivitet från tredjepartslösningen som du använde för tidtagning (frivilligt).

4. Klicka på spara och ditt resultat är sparat i din profil och synligt i den publika resultatlistan för loppet (om arrangören har valt att ha en sådan).

5. För att redigera resultat, klicka på symbolen "pennan" vid ditt registrerade resultat.