Algemene informatie over rankingCoach
Geef prioriteit aan uw zoekwoorden voor betere SEO!

Hoe geef je zoekwoorden de juiste prioriteit om de positie van je pagina te verbeteren?

B
Geschreven door Bonjamin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Overzicht

Waar moet ik mijn zoekwoorden opnemen voor optimale SEO-resultaten?

1. Waarom is het belangrijk om prioriteit te geven aan uw zoekwoorden?

rankingCoach stelt u in staat om uw zoekwoorden te ordenen in volgorde van prioriteit om te benadrukken welke zoekwoorden relevanter zijn voor uw bedrijf . Dit is hoe rankingCoach uw zoekwoordenlijst gebruikt:

• Hoge prioriteit (posities 1 tot 3). De app zal taken maken die verband houden met het optimaliseren van uw startpagina met deze zoekwoorden.

• Midden prioriteit (van positie 4 tot 25). De app zal taken maken die verband houden met het optimaliseren van uw verschillende subpagina's voor deze zoekwoorden.

• Lage prioriteit (vanaf positie 26). De app toont u de rapporten voor deze zoekwoorden.

2. Zoekwoorden voor uw startpagina

De drie zoekwoorden met hoge prioriteit moeten gebruikers een algemeen idee geven van waar uw bedrijf over gaat en ze moeten:

• Uw bedrijf beschrijven

• Bestaan uit 1-2 termen

• Uw locatie vermelden als u lokaal actief bent

Onthoud dat deze drie zoekwoorden in de metatitel en metabeschrijving van uw startpagina terechtkomen, die wordt weergegeven in de SERP's en dat dit de eerste indruk is die uw klanten van uw bedrijf zullen hebben.

Probeer dat je titel er bijvoorbeeld ongeveer zo uitziet:

Het is beter om zoekwoorden te vinden die bij elkaar passen in een korte, pakkende titel die gebruikers zal uitnodigen om op uw website te klikken. Gooi geen zoekwoorden naast elkaar, omdat dit het tegenovergestelde effect kan hebben.

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de beste zoekwoorden voor je bedrijf, lees dan dit artikel.

3. Zoekwoorden voor uw subpagina's

Zoekwoorden van nummer 4 tot 15 zijn de zoekwoorden die in de inhoud en metadata van uw subpagina's zullen worden opgenomen.

De zoekwoorden voor uw subpagina's moeten op de volgenden punten letten:

• Wees specifiek voor uw subpaginathema

• Wees gedetailleerder. U kunt long tail-zoekwoorden gebruiken (samengesteld uit 3 of meer termen en niet langer dan 60 tekens).

• Vermeld uw locatie als u lokaal actief bent

Subpagina's zijn ook een groot deel van uw SEO-optimalisatie . Google rangschikt niet alleen uw startpagina, maar ook uw subpagina's. Daarom stelt rankingCoach u in staat uw zoekwoorden voor specifieke subpagina's voorrang te geven.

In dit artikel kunt u ook leren hoe u elk van deze zoekwoorden kunt toewijzen aan de subpagina van uw website waarnaar ze verwijzen.

Verder nog vragen? We hebben hier aanvullende artikelen over meer onderwerpen: https://help.rankingcoach.com/nl/