Bij het optimaliseren van uw website moet u weten hoe uw concurrenten het doen en meer te weten komen over hun bedrijf. rankingCoach stelt u in staat om maximaal 5 concurrenten te selecteren die u kunt volgen. Met een up-to-date lijst van uw concurrenten, zal rankingCoach u voorzien van:

• Lijst van de backlinks van uw concurrenten

• Rangschikkingsrapporten voor dezelfde zoekwoorden die u ook gebruikt

• Posts op sociale media en online activiteiten

• Melding wanneer uw concurrent wordt genoemd of een recensie krijgt

• Melding wanneer hun Google-posities toenemen of afnemen

• Controleer voor welke van uw zoekwoorden uw concurrenten actieve advertenties hebben

• U kunt advertenties van concurrenten zien

Hoe concurrenten toevoegen?

U kunt uw concurrenten toevoegen tijdens het onboardingproces. We laten u een lijst zien van de potentiële concurrenten in het gebied, en u hoeft alleen maar te klikken op degene die u wilt volgen.

We stellen potentiële concurrenten voor op basis van uw locatie, bedrijfssector en website. Als u echter uw directe concurrenten kent, kunt u het beste hun website-URL handmatig invoeren.

Als u geen concurrent kunt vinden onder degenen die we voorstellen, dan voeg je de website-URL van hun website toe. Concentreer u op uw directe en lokale concurrenten en probeer te voorkomen dat u grote bedrijven aan uw lijst toevoegt. Dit kan u een onrealistisch overzicht geven van uw bedrijf en wie uw echte lokale concurrenten zijn

Als u op enig moment nieuwe concurrenten wilt toevoegen of bestaande wilt verwijderen, kunt u dat doen in uw account. Ga naar het “ Algemeen” tabblad > “Concurrenten” en “ Klik om te deselecteren”.

De rankingCoach-app geeft u regelmatig updates over de activiteiten van uw concurrenten in onze meldingsfeed , evenals in de SEO-rapporten .

Als u uw concurrenten kent en ons vertelt wie ze zijn, zullen we u vertellen hoe u ze voor kunt blijven. Neem contact op met ons supportteam voor een antwoord op al uw vragen over het kiezen van de juiste concurrenten.

Verder nog vragen? We hebben hier aanvullende artikelen over meer onderwerpen:

https://help.rankingcoach.com/nl/