rankingCoach Lokale Marketing en Reputatie
Hoe kunt u uw online reputatie het beste beheren met rankingCoach?
Hoe kunt u uw online reputatie het beste beheren met rankingCoach?

Leer in een paar korte en praktische stappen hoe rankingCoach u kan helpen om uw online reputatie te beheren.

B
Geschreven door Bonjamin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Overzicht:

rankingCoach-360 helpt u om online zichtbaarheid voor uw website te krijgen door alle online bedrijfsgidsen die relevant zijn voor uw branche of bedrijfssector gelijktijdig te kunnen synchroniseren. U kunt ook uw sociale media-accounts koppelen, zodat u alle meldingen van uw online aanwezigheid op één plek kunt hebben, waardoor u snel en effectief op de hoogte blijft van uw online reputatie.

1. rankingCoach en online reputatie-bedrijfsgidsen

Wist je al dat onderzoek heeft aangetoond dat 74% van alle consumenten veel meer vertrouwen in een bedrijf heeft als deze positieve beoordelingen en reviews heeft gehad en dat 97%van alle klanten eerst de online beoordelingen leest voordat ze daadwerkelijk een bezoekje nemen? We leven in een tijd waar uw online reputatie een van uw grootste krachten kan zijn. Het maakt niet uit of u een eigenaar bent van een kleine eenmanszaak of dat u een groot bedrijf heeft, uw online reputatie is belangrijker dan ooit!

Wanneer u in veel verschillende online bedrijfsgidsen zichtbaar bent, is het eenvoudiger om uw reviews uit het oog te verliezen. Daarom biedt rankingCoach-360 u de mogelijkheid om uw online reputatie vanaf één plek te beheren!

Als u naar het rapportgedeelte van uw account gaat en op "Reputatie online" klikt, krijgt u alle beoordelingen en reviews te zien die klanten over uw bedrijf hebben geplaatst. Of er nu op Facebook, Google of andere online bedrijfsgidsen worden gepubliceerd, u zult er geen enkele meer missen!

Als u meer wilt lezen over lokale online bedrijfsgidsen, klik dan hier! Houd er ook rekening mee dat het aantal bedrijvengidsen dat u voor uw bedrijf kunt publiceren/synchroniseren in elk land anders is.

2. rankingCoach en sociale media

Een belangrijk onderdeel van uw online marketingstrategie en zichtbaarheid is uw aanwezigheid op sociale media, en rankingCoach maakt het mogelijk om uw sociale media-accounts te koppelen en de belangrijkste sociale media-inzichten te krijgen. In rankingCoach kunt u verbinding maken met twee grote sociale mediaplatforms, Facebook en Twitter .

Om je socialmedia-accounts te koppelen, klik hier als je al bent ingelogd op je rankingCoach, of ga naar je “Algemeen” tab in het linkermenu en klik dan op “Sociale Connecties”. Klik op "Account koppelen" om het juiste Twitter- of Facebook-account te vinden om verbinding mee te maken.

U kunt op al uw reviews reageren vanuit uw rankingCoach-account. Klik gewoon op de knop "Antwoorden" en laat een reactie achter door op “Antwoord verzenden” te klikken. We raden u aan om alle reviews (goed of slecht) te beantwoorden om uw potentiële klanten te laten zien dat u om hen geeft en dat de mening van uw klanten belangrijk voor u is.

Als je op de knop “Bekijk review” klikt, heb je ook toegang tot de originele publicatie van de review.

Neem voor vragen contact op met ons supportteam, we helpen je graag verder.

Nog andere vragen? We hebben meer artikelen over verschillende onderwerpen op: