rankingCoach Social Media
Hoe koppel ik mijn Facebook-account met rankingCoach?

Hoe koppel ik mijn Facebook-account en hoe vaak moet ik posten op Facebook?

B
Geschreven door Bonjamin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een foutmelding krijgt en je Facebook-account niet kunt koppelen met rankingCoach, lees dan dit artikel en lees meer over de machtigingen en instellingen die nodig zijn om een koppeling te maken.

Overzicht

1. Hoe koppel ik mijn Facebook-account met rankingCoach?

Als je een bestaand Facebook-account hebt dat je wilt koppelen aan rankingCoach, kun je eenvoudig naar je rankingCoach-dashboard gaan. Klik in het linkermenu op “Algemeen” en vervolgens op “Sociale Connecties”. Hier kunt u uw Facebook-account koppelen aan rankingCoach door op “Account koppelen” te klikken.

Op basis van de gegevens die je in rankingCoach hebt ingevoerd, zal de applicatie een Facebook-account voorstellen met overeenkomende gegevens.

Mocht dit niet de juiste Facebook-pagina zijn, dan kun je alsnog je juiste Facebook-pagina koppelen.

Houd er rekening mee dat Facebook een platform van derden is, daarom hebben we informatie en bepaalde rechten nodig om verbinding te kunnen maken.

Als je een foutmelding krijgt en je accounts niet kunt koppelen, controleer dan je toestemmingsinstellingen bij het koppelen van de accounts en zorg ervoor dat ze zo zijn ingesteld dat rankingCoach de benodigde toegang krijgt.

2. Welk type toegang en toestemming moet ik controleren?

Zorg ervoor dat al deze opties op "Ja/Yes" staan. Als dit niet het geval is, moet u de opties aanpassen om rankingCoach rechten te geven om je Facebook-pagina te koppelen:

Je moet een bepaalde rol in Facebook hebben om de pagina aan rankingCoach te koppelen. In dit geval moet u beheerdersrechten (Admin) hebben voor de pagina (of pagina's) die u in Facebook beheert. Anders geeft het een foutmelding bij het tijdens de koppeling.

Als je al een Facebook-pagina hebt die aan ons is gekoppeld, en je wilt een andere toevoegen, of je maakt een ander project en je wilt voor de eerste keer een nieuwe Facebook-pagina op dat project koppelen, zorg er dan voor dat wanneer je op "Account koppelen" wilt klikken zal er een pop-up verschijnen. Klik eerst op "Instellingen bewerken/Edit Settings" om te controleren of het project dat u met ons wilt koppelen is gemarkeerd. Het ziet er zo uit:

Houd er rekening mee dat de Facebook-machtiging elke 3 maanden verloopt, dus u zult deze stappen moeten volgen als u de melding krijgt dat uw account niet meer is gekoppeld.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het koppelen van de accounts, neem dan contact op met ons supportteam, we helpen je graag verder.

Vragen over andere onderwerpen? We hebben meer artikelen op onze helppagina's: